2018. április 21. szombat

Műanyag hordók kerestetnek állateledeleink rágcsálómentesítése céljából!!

Ritkán szoktunk kérni, de most muszáj! – Műanyag hordók kerestetnek állateledeleink rágcsálómentesítése céljából!!

A környékbeli egerek közt ugyanis elterjedt a hír, hogy Egéreldorádó van a Bottyán Equusnál. A zabosban a zab, a lótáp, vitaminok között, a raktárnak használt garázsban pedig a kutya és cicakaja között dorbézolnak, szorgalmasan tizedelve az amúgy is kiporciózott készletünket.

Ők bizonyára jól mulatnak, de mi annál kevésbé! Nálunk inkább a bosszankodás, sőt mi több most már a kétségbeesés oldalára billen a mérleg.

Ugyan a mi célunk az, hogy minden állat egészségesen és boldogan éljen nálunk, de… öööö…. szóval őszintén szólva mi konkrétan a lovakra, kutyákra, cicákra, kecskékre, tyúkokra, birkákra, libákra, nyuszikra gondoltunk….

Ha a farmot nem is áll módunkban egérmentesített övezetté tenni, legalább a gondozott állataink élelmét szeretnénk megmenteni tőlük! Éppen  ezért nagyon nagy szükségünk lenne jól záródó műanyag hordókra, esetleg tiszta kukára, műanyag konténerre, amiben ló-, cica- és kutyaeledelt tárolhatnánk, amelyekben nem férnek hozzá az egerek a másnak szánt kajához és az Egéreldorádó áttelepülne máshova, mondjuk a Holdra.

Ha bárkinek lenne elfekvőben ilyesmi, mi nagyon nagy hasznát vennénk  – 20 vagy akár ennél több nagy méretű műanyaghordónak, esetleg  fedeles kukának.

Ha a szállítás gond lenne, azt a környékről meg tudjuk oldani.

A felajánlásokat köszönettel fogadjuk az info@bottyanequus.com email címre vagy telefonon a következő mobil számok egyikére:

Rédei Éva: 06 20 383 9814

Rédei Attila: 06 20 942 1901

Ez is érdekelhet:

Adó 1% kérése

Tudjuk, sokan vagytok, akiknek nem közömbös a szerencsétlen állatok sorsa! Hozzátok fordulunk, és kérjük, hogy …