2018. április 19. csütörtök

Lélektől lélekig határok nélkül

Hangulatok, érzések képekben a Szent György napi istentiszteletünkről

Az április 26-ki vasárnap délután róluk szólt. Róluk, akik már régóta gondozásunkban vannak, akiknek éppen most keresünk új otthont, akik egy per lezárulására várnak, hogy elindíthassuk őket új otthonukba. S persze róluk, akik már eltávoztak, akik éppen távozóban vannak. Áldást kértünk állatainkra a kicsiktől egészen a nagyokig, s munkánkra, melyet 2001 óta értük végzünk.

Köszönjük a szolgálatot Albert Gábor gödöllői evangélikus lelkész úrnak, Benkő Péter színművész úrnak színes előadását a lovakról, mely hol könnyeket csalt a hallgatóság szemébe, hogy pedig mosolyt az arcokra.

Köszönjük Nagy Verának az éneket, és Raimund Schwitzernek a gitár kíséretet, hogy a szolgálatot követően az istállót betölthette az Ave Maria dallama, s nem utolsósorban köszönjük mindazoknak , akik megtiszteltek bennünket , és együtt imádkoztak velünk.

Áldást kértünk legidősebb lovunkra, a 34 éves Sárára az idős, beteg lovak képviseletében, aki szimbolizálja küzdelmünket az idős, beteg, sérült lovakért, hisz azon fáradozunk, hogy nekik is megadassék a békés öregség, s ne dobják őket el mint egy elhasznált tárgyat.

Szép délután volt, lélekben gazdagodtunk.

Ez is érdekelhet:

Adó 1% kérése

Tudjuk, sokan vagytok, akiknek nem közömbös a szerencsétlen állatok sorsa! Hozzátok fordulunk, és kérjük, hogy …