2018. április 19. csütörtök

Legelőtakarítás

Kedves Legelőtakarító Barátaink!

Ezekkel a fényképekkel szeretnénk köszönetet mondani azért a jó hangulatú, vidám, s nem utolsósorban hasznos napért, amit tegnap együtt töltöttünk. A szorgos munkáért, amiben felnőttek és gyerekek egyaránt kivették a részüket, s melynek eredménye a tiszta legelő lett.

Külön köszönet Barbarának és családjának, akik nem csak a legelőn szorgoskodtak, hanem vállalták, hogy a mintegy negyven fős csapatot megvendégelik. Barbara édesapja jóvoltából elkészült a bográcsban főtt pörkölt, amit a munkában megéhezett brigád el is fogyasztott .:-)

Mint mindig, ez a nap most is jó alkalom volt a baráti találkozóra, kötetlen beszélgetésre is,s örömmel vezettük végig az érdeklődőket az állatotthon területén. Jóleső érzés olyan emberekkel találkozni akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak a természetvédelemről. a felelős állattartásról.

A program fűszerezéseként mód nyílt pac simogatásra is, s persze állataink tobzódtak az ajándékba kapott répa, alma falatokban. J

Várunk benneteket szeretettel az őszi legelőtakarításon is, illetve a közelgő egyéb programjainkon, vagy ha a természetbe, békés, emberszerető állatok társaságára vágytok!

Köszönettel: A Bottyán csapat

Ez is érdekelhet:

Adó 1% kérése

Tudjuk, sokan vagytok, akiknek nem közömbös a szerencsétlen állatok sorsa! Hozzátok fordulunk, és kérjük, hogy …