2018. április 19. csütörtök

Legelőtakarítás helyett bónusz karámtakarítás!

Köszönetet szeretnénk mondani a DPD Hungária dolgozóinak, elsősorban Gulyás Ferencnek, aki a megszervezte, hogy a cég karitatív csapat építő napjának idén a Bottyán Equus legyen a célállomása.

A DPD Hungáriáról Réti Zsuzsanna adott rövid téjékoztatót. Megtudtuk, hogy 2003. óta vannak jelen Magyarországon egy nemzetközi logisztikai csapat részeként, belföldi és nemzetközi közúti kiscsomag forgalmazást végeznek.

Zsuzsanna beszámolt arról is, hogy rendszeresen járnak jótékonykodni. Jelmondatuk, hogy „Vállalj felelősséget a környezetedért” . Voltak már anyaotthonban, óvodában, támogattak szegény családokat elszegényedett falvakban.

Május 9-én, szombaton a 170 főből hatvanan jöttek el hozzánk családostól, s szorgalmas munkával megtisztították a két udvari karámunkat, lemosták a külső boxok ajtaját, kisúrolták az etető ládákat.

Amíg a munka folyt, addig a dolgozók kis csoportja az üst körül serénykedett, aminek eredménye finom bab gulyás lett. Mire eljött az ebédidő előkerültek a sütemények is, úgy, hogy senki sem távozott korgó gyomorral.

Emellett volt idő jókedvű beszélgetésre, s az állatotthon lakóival való barátkozásra is. Külön örömmel néztük a népes gyerekcsapat szorgoskodását, főként amikor kutyáink lelkesen megsétáltatták őket!:-)

Mi nagyon örültünk ennek a napnak, és reméljük, hogy néhányatokatt vissza húz majd a szíve állataink közé és ellátogattok majd valamelyik lovas vagy kutyás rendezvényünkre!

Köszönjük a munkátokat, az adományokat és a mielőbbi viszontlátásra Őrbottyánban!

Ez is érdekelhet:

Adó 1% kérése

Tudjuk, sokan vagytok, akiknek nem közömbös a szerencsétlen állatok sorsa! Hozzátok fordulunk, és kérjük, hogy …