2018. január 21. vasárnap

Kidőlünk, bedőlünk!

Kedves Barátaink!

A„ Kidőlünk, bedőlünk” ezúttal nem ránk értendő, bár mi is gyakran kidőlünk a napi munka terhe alatt és este fáradtan bedőlünk az ágyba, hogy másnap újból birokra keljünk a napi feladatokkal az általunk mentett és gondozott állatokért.

Ez esetben azonban a legelő kerítésének felújításához kérnénk segítséget amely előzetes számításaink szerint is cca 4-5 millió Forint kiadást jelentene számunkra.

Alapítványunk ezt a költséget sajnos önerőből nem tudja fedezni hiszen az évek óta elhúzódó bírósági perek csupán kifizetetlen számláink felhalmozódását eredményezik, s míg

kinnlévőségeink gyűlnek, addig a munkálatok egyre halaszthatatlanabbá válnak.

Ezért döntöttünk úgy, hogy szokásunktól eltérően nyilvános adománygyűjtésbe fogunk, és támogatóink segítségét kérjük, amely lehet akár pénzbeni, akár építőanyag, vagy munkaerő.

A pénzbeni adományokat az OTP Nyrt –nél lévő 11742104-20039871. számlaszámra várjuk, a nem pénzbeli segítséget pedig kérjük névvel, elérhetőséggel és a felajánlás megjelölésével együtt megadni itt a facebook –on vagy az info@bottyanequus.com e mail címünkön „ Kidőlünk, bedőlünk” címszóval.

Minden felajánlást, a legcsekélyebb támogatási összeget is örömmel és köszönettel fogadunk!

Csak reménykedni tudunk abban, hogy állatszerető embertársaink segítségével megújulhat végre a 15 év alatt elöregedett, “dülöngélő” karámrendszerünk.

Ez lenne számunkra és az általunk gondozott lovak számára a legszebb 15. születésnapi ajándék.

Ez is érdekelhet:

BUÉK 2018

Kedves Támogatóink! Lassan elhagy bennünket ez az év is. Nem volt könnyű, de melyik év …