2018. április 19. csütörtök

Adománykérés Alexia műtétjéhez

Alexia és Maxima, a két belga hidegvérű kanca 2012.december eleje óta áll a Bottyan Equus Hungaria Ló és Kutyaotthon Alapítvány gondozásában.
Az állatok egy Budapest környéki tanyán tengődtek, ki tudja mióta, élelem nélkül.
A két ló rehabilitációját befogadásuk után azonnal megkezdtük, már láthatóan jobb kondícióban vannak, így hamarosan lehetővé válik Alexia elkerülhetetlen műtétje, amit a bal első lábán lévő ismeretlen eredetű kifekélyesedett szövetburjánzás tesz szükségessé. Mivel a többi lábán is van hasonló jellegű bakteriális fertőzés, a műtét során azokat is kezelni kell, ha szükséges felnyitni a területet és kitisztítani, eltávolítani a károsodott szöveteket.

alexia_sebeAz operáció előreláthatólag 150 000 Ft feletti összegbe kerül, ami jelentősen megterheli Alapítványunk költségvetését, különös tekintettel arra, hogy a lovak mellett egyre növekvő számú kutyát is mentünk, akiket folyamatosan ivartalanítunk és chippel látunk el, mielőtt örökbefogadót keresnénk nekik.

Azokhoz fordulunk ezen a fórumon segítségért, akik átérzik és megértik a magukra hagyott állatok kiszolgáltatott helyzetét.
Hálásan köszönünk bármilyen kis összegű adományt az Alexia felépüléséhez és sikeres örökbeadásához elengedhetetlen műtét költségeihez, hiszen ő éppen úgy megérdemli, hogy idővel új gazdánál új, az eddiginél szebb életet élhessen egészségesen, mint társai, akiket lelki és testi sebeikből már sikeresen kigyógyítottunk és örökbe adtunk.

Számlaszámunk, ahová az adományokat várjuk: OTP Nyrt. 11742104-20039871

Köszönettel:
Rédei Éva és Rédei Attila
Bottyan Equus Hungaria
Ló és Kutyaotthon Alapítvány

Ez is érdekelhet:

Adó 1% kérése

Tudjuk, sokan vagytok, akiknek nem közömbös a szerencsétlen állatok sorsa! Hozzátok fordulunk, és kérjük, hogy …